Monterlösningar

Skräddarsytt deltagande efter ert företags behov och syfte

8-9 september 2020 | Kistamässan | Stockholm

Hitta en lösning som passar er

Vi ger dig innovativa, nytänkande lösningar för att anpassa ert deltagande efter syfte och företagsidentitet.
Ambitionen är att er monter ska andas ert varumärke!

Retail Space only

Space Only är den perfekta ytan för er som vill stärka ert varumärke och skapa en personlig sfär över hela er monter. Helt enkelt den ultimata lösningen för att verkligen fånga besökarnas blick. Det enda ni bokar är golvytan, och det som därefter byggs till er monter formas helt av er kreativitet. Låt inspirationen flöda!

The Livingroom

Välkomna till Retail Experience Lives egna vardagsrum där det personliga mötet ligger i fokus i en trevlig miljö. Detta område har vi skapat för att ge en lite mer intim känsla av er medverkan, perfekt för er som inte har en fysisk produkt att visa upp. Er loungeyta står färdig när ni kommer till mässan. Förboka möten, dyk upp och böra göra affärer. 

Retail Classic

Vi ger dig ett komplett monterpaket med allt du behöver. Oavsätt vilken monterstorlek du väljer är den färdigbyggd och redo när du anländer. I montern ingår: Golvyta, vita väggar, matta, ett eluttag, ett barbord och två barstolar, en spotlight per fyra kvm, städning samt företagsnamn och monternummer i utställarlistan. Det är bara att dyka upp på Kistamässan och börja göra affärer!

Retail POP-UP

Mitt på mässgolvet integreras du i besökarnas flöde där nya idéer föds och framtida partnerskap etableras. Koppla in din dator till den färdiga modulen. Låt dina visioner, idéer och produkter visas på en skärm. Börja mingla med mässbesökarna. 

Retail STARTUP

Vi älskar startups och innovationer och erbjuder därför alla nyblivna retailers den perfekta arenan att visa upp ert nystartade företag. Här kan ni utöka ert kontaktnät, introduceras för några av de tyngsta namnen i retailbranschen, få stor synlighet och fantastiska möjligheter att ta marknadsandelar. En perfekt start på er framtida framgångssaga.

Välj ETT EasyGo-paket som MATCHAR DITT SYFTE

EasyGo är en del av Easyfairs standarderbjudande men beroende på dina mål – ger vi dig ett val: ökad synlighet eller fler leads. Eller vill du kanske ha både och? I så fall rekommenderar vi en uppgradering till GoPlus för att både öka din synlighet och din potential till nya leads tillsammans med tydlig visning av din logotyp på plats.

Lyft fram din företagsprofil och dina erbjudanden före, under och efter eventet.

Om du prioriterar att öka medvetenheten för ditt företag och företagets erbjudanden inom din målgrupp, välj GoVisibility.

 • Säkerställa maximal synlighet online
 • Extra synlighet för en av dina mest prestigefyllda produkter
 • Skapa mer intresse för ditt företag
 • Generera mer trafik till din webbplats
 • Ytterligare täckning i pressen
 • Rekrytera de bästa topptalangerna i branschen

Generera ännu fler nya leads och fördjupa kundrelationerna.

Om du prioriterar nya försäljningsleads och att etablera eller fördjupa dina kundrelationer, välj GoLeads.

 • Gör dina besökare till leads
 • Enklare uppföljning efter eventet
 • Skapa kontakter med viktiga nyckelkunder och prospekt snabbare och mer effektivt

Nya leads, synlighet och maximal varumärkesmedvetenhet på plats och online.

Vi rekommenderar att du uppgraderar till GoPlus. Med GoPlus får du alla funktioner och fördelar med både GoVisibility och GoLeads: möjlighet att intensifiera din profil under hela året och maximera affärsmöjligheterna. Dessutom kommer din logotyp att visas på framträdande ställen på plats. Boka enkelt online eller kontakta din säljare idag.

 • Maximal synlighet på plats och online
 • Öka trafiken till din webbsida och till din monter
Teknik för smidig leadsgenerering
Kostnadsfria marknadsföringsverktyg

Vi hjälper dig att maximera ditt deltagande och se till att rätt besökare kommer till din monter. Inför ditt mässdeltagande får du ett par helt kostnadsfria marknadsföringsverktyg för att boosta ditt deltagande! Du får bl a tryckta biljetterdigital inbjudan, egen företagsprofil på vår webb, olika mässbanners och mässlogga som du kan använda för att marknadsföra ditt deltagande. Du har även möjlighet att delta på vår kostnadsfria utställarkurs som får dig att bli riktigt grym på att skaffa nya leads på mässan!