Retail Experience Live

Retail Experience Live är Sveriges enda heltäckande mötesplats för retailers och brands

Mittpunkten av RETAIL & BRANDS

”Digitaliseringen och utökad konkurrens från andra kanaler och branscher medför att kunskap, innovationsförmågor och förståelse för ekosystemet blir kritiska komponenter för att överleva inom retail. Retail Experience Live har all potential att bli en plattform för retailers, varumärken och leverantörer att träffas, inspireras och samarbeta.”

Alex Baker, Retail Tech X

Upplev och inspireras

Träffa branschens ledande leverantörer och upptäck de senaste innovationerna och produkterna. Få ny inspiration och nätverka med branschkollegor för att hitta mängder av möjligheter för din verksamhet.

Växla upp din kunskap

Kompetensutvecklas genom mässans gedigna seminarieprogram som täcker allt ifrån ax till limpa inom retail.  Vem erbjuder bäst Customer Experience i framtiden? Hur ska detaljhandeln möta framtidens krav på hållbarhet? Det bjuds på inspiration, innovation och lösningar som garanterat driver ert företag framåt.

När upplevelsen sker i realtid

Se, lyssna, känn och prova på vad som händer i branschen just nu. På en plats, vid ett tillfälle kan du träffa specialister och ta del av nyheter och trender inom hela retailkedjan. Här hittar du unika lösningar för branschen samtidigt som du bygger ut din kontaktyta och utvecklar din verksamhet.

Scroll to Top