Mässbolaget Live Expo förvärvar Retail Experience Live

Mässbolaget Live Expo förvärvar mässan Retail Experience av Easyfairs, som ersätts med två nya mässor för handeln.

Handeln står inför den största omställningen i modern tid och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Live Expo ett nordiskt mäss- och eventbolag som fokuserar på mässor, konferenser och mötesplatser inom innovation, teknik och transformation tar  nu över Retail Experience och lanserar två nya mässor för hela handeln.  Retail Expo och e-Commerce Expo kommer att arrangeras den 24 – 25 februari 2021 på Kistamässan i Stockholm. Mässorna arrangeras parallellt med andra mässor där det finns starka synergier, mässorna Mark Tech Expo och Möten & Events.  Det ger fler kvalificerade besökare som utställarna aldrig skulle träffa annars, men som också ger besökarna möjlighet att ta del av fler utställare och produkter.

Mässor för handeln är en naturlig del Live Expos program då Live Expo i huvudsak arrangerar mötesplatser för branscher som står in för helt nya förutsättningar när digitaliseringen tar över. Retail Experience Live kommer omvandlas för att möta handelns utmaningar och visa vägen i enorma omställningen som handeln står inför. Retail Expo och e-Commerce Expo blir en mötesplats fylld med futuristisk teknik och nya affärsmodeller i den digitala transformationen.

Till pressmeddelande

För mer information om Retail Expo och e-Commerce Expo kontakta;

Jenny Lans
Projektledare
E-post jl@liveexpo.se
Telefon +46 (0) 763 – 11 49 00
www.liveexpo.se

Retail Expo och e-Commerce Expo kommer att arrangeras den 24 – 25 februari 2021 på Kistamässan i Stockholm.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Artiklar, Intervjuer & Nyheter

Här kan du ta del av fullständiga intervjuer och artiklar med talare, branschinfluensers och experter. 

Recent Posts

Håll dig uppdaterad!

Klicka hem vårt nyhetsbrev och var först med att höra de senaste nyheterna
från Retail Experience Live!

Scroll to Top